Bostäderna

  Moderna och ljusa lägenheter med oändliga möjligheter. Och världens mest sjönära läge.

  Ovanpå vår plattform bygger vi moderna bostäder i två plan. Ingång till lägenheterna sker via ett ljust atrium där man också finner gemensamma utrymmen. Lägenheterna är högkvalitativa boenden i storlekarna 24 alternativt 48 kvm med stora ljusinsläpp. Alla lägenheter har en stor fransk balkong som standard, men kan också kompletteras med en riktig balkong.

  Varje lägenhet är självförsörjande med egen toalett, dusch, kyl och frys, till skillnad från de flesta andra studentboenden.

  Studentlägenheter till alla

  En anläggning för studenter rymmer hundra lägenheter fördelade på två våningsplan. Taket kan utnyttjas för kontor eller andra gemensamma utrymmen. Plattformens skrov kan också utnyttjas, till exempel för gym eller förråd. Plattformens utsida kan utnyttjas ytterligare genom komplettering med bryggor för kafé, båtplatser eller annat. Möjligheterna är oändliga.

  Rättvist och transparent

  I de fall vi bygger studentlägenheter är ambitionen att i största möjliga mån söka samarbete med lokala partners, universitet och studentkårer för att säkerställa en rättvis och transparent tilldelning av lägenheterna.

  Flotell Nordic AB

  Postadress
  Solstigen 27, 131 46 Nacka

  Besöksadress
  Augustendalsvägen 64, Nacka Strand

  Telefon
  08-553 600 55

  E-post
  info@flotell.se